DENEMARKEN
HELENEKILDE BADEHOTEL
Fantastisch aan het strand gelegen hotel opgericht door Alexander en Jes Kølpin. Een familiebedrijf dat al drie generaties bestaat.
Faeröer eilanden
Restaurant KOKS: Eerste restaurant met een Michelin-ster op de Faeröer
KOKS onderscheidt zich als het eerste restaurant met een Michelin-ster op de Faeröer en heeft internationale bekendheid gekregen vanwege zijn innovatieve benadering van traditionele Faeröerse gerechten. Chef-kok, Poul Andrias Ziska, is bedreven in het omzetten van lokale ingrediënten in gastronomische kunstwerken. De locatie van het restaurant, gelegen in een afgelegen vallei, vormt een aanvulling op de magische eetervaring met zijn serene omgeving.
Bij KOKS is het menu een ode aan de natuurlijke omgeving van de Faeröer. Elke gang vertelt een verhaal over het ruige landschap en het maritieme erfgoed van het eiland, met gerechten die vaak zeevruchten bevatten die rechtstreeks uit het koude, schone water zijn geplukt, evenals lokaal geteelde kruiden en planten.
klik op foto om te scrollen
Faeröer eilanden
Restaurant Koks
Eerste restaurant met een Michelin-ster op de Faeröer
KOKS onderscheidt zich als het eerste restaurant met een Michelin-ster op de Faeröer en heeft internationale bekendheid gekregen vanwege zijn innovatieve benadering van traditionele Faeröerse gerechten. Chef-kok, Poul Andrias Ziska, is bedreven in het omzetten van lokale ingrediënten in gastronomische kunstwerken. De locatie van het restaurant, gelegen in een afgelegen vallei, vormt een aanvulling op de magische eetervaring met zijn serene omgeving.
Bij KOKS is het menu een ode aan de natuurlijke omgeving van de Faeröer. Elke gang vertelt een verhaal over het ruige landschap en het maritieme erfgoed van het eiland, met gerechten die vaak zeevruchten bevatten die rechtstreeks uit het koude, schone water zijn geplukt, evenals lokaal geteelde kruiden en planten.